Posts

Showing posts from February, 2017

Pakej Backpacker Murah ke Korea - Solo Travelers & Small Groups ^^

Image
Assalamualaikum readers, masyaAllah ramai sungguh umat yang tercari2 pakej backpacker murah ke Korea... I know a lot of you dah secured air tickets selepas AA buat sale baru2 ni kan ;) hehee... ok, so buat solo travelers atau small groups (1 - 4 pax) post ni khas untuk anda; tak nak bebel panjang2 dah becoz I know u guys dah excited semacam :P


KLIK DI SINI BAGI TRIP 5 PAX DAN KE ATAS



Untuk small groups i.e. below 5 pax, kami menawarkan PRIVATE TOUR - maknanya guided tour untuk group uolls saja dan tak campur orang lain manakala pakej OPEN TRIP pula maknanya campur2 dengan travelers lain dan terhad up to 10 people maximum sahaja .. 

Untuk Open Trip you can join as a solo traveler atau berdua ke bertiga ke, x kisah.. Frankly, yang ni mmg bargain la.. memang laris, kena booking segera dan dah ada preset tour date,so bagi yang belum ada tiket dan masih recce2 tu bolehlah beli air tickets ikut date2 yang tertera jika berminat .. 6D5N / 5D4N lamanye, so pilihla date2 kat bawah tu utk join Open…