Pakej Backpacker Murah ke Korea - Solo Travelers & Small Groups ^^

Assalamualaikum readers, masyaAllah ramai sungguh umat yang tercari2 pakej backpacker murah ke Korea... I know a lot of you dah secured air tickets selepas AA buat sale baru2 ni kan ;) hehee... ok, so buat solo travelers atau small groups (1 - 4 pax) post ni khas untuk anda; tak nak bebel panjang2 dah becoz I know u guys dah excited semacam :P


@ Heunginjimun Gate, Dongdaemun Station.


Untuk small groups i.e. below 5 pax, kami menawarkan PRIVATE TOUR - maknanya guided tour untuk group uolls saja dan tak campur orang lain manakala pakej OPEN TRIP pula maknanya campur2 dengan travelers lain dan terhad up to 10 people maximum sahaja .. 

Untuk Open Trip you can join as a solo traveler atau berdua ke bertiga ke, x kisah.. Frankly, yang ni mmg bargain la.. memang laris, kena booking segera dan dah ada preset tour date, so bagi yang belum ada tiket dan masih recce2 tu bolehlah beli air tickets ikut date2 yang tertera jika berminat .. 6D5N / 5D4N lamanye, so pilihla date2 kat bawah tu utk join Open Trip sepanjang 2017 ni ye ^^


*SPECIAL THANKS TO THOSE WHO HAVE JOINED US FOR 2016!!^^ *

NEW DATES FOR 2017 OPEN TRIP IS OUT!! >>>
Open Trip 2017 | 6D5N RM1650/pax | 5D4N RM1500/pax
Seoul - Nami -  Everland
*********************
Winter 27 Jan -1 Feb DONE
Spring 18-23 Mar CLOSED   
Spring 8-13 Apr DONE
Autumn 14-19 Oct
Autumn 21-26 Oct
Autumn 4-9 Nov
Autumn 11-16 Nov
Winter 23-28 Dec


Dan,.. memandangkan AirAsia dah start buat promo untuk travel period dalam 2018, di bawah ni adalah Open Trip 5D4N dan 6D5N utk next year ok ;)



Apa yang included?
Both packages include: Accommodation, public transportation cost, entrance fees, meals (lunch and dinner), guide fee.


@ Yeouido Han River Park in Autumn
Camana nak book?
SMS, call or Whatsapp my number as shown in the photo above; untuk hantar Whatsapp wajib letak +6 kat depan nombor tu seperti dlm gambar (huhuuu leceh, i know -_-), kalau tak jumpa atau mesej anda tak berbalas kat WS, maksudnya memang tak reach la tu jadi sila lah hantar SMS ye huuuu..

Alternatively, email me at shihavemma@gmail.com or reach me on my fb / instagram / Google+ as listed kat side panel sebelah ni >>

Bagi yang serius ingin travel dengan pakej2 di atas saya akan emailkan quotation serta travel itinerary setelah kita established communication ;) .. cheers!



TESTIMONI
***********

''Saya & isteri really enjoyed our Korean Trip from 16th to 20th Feb 2016.. Very personalised & tailored to suit our intention to celebrate our 25th wedding aniversary. Hari pertama sampai je Incheon..snow turun..mcm sambut..very welcoming. Nami Island was just marvelous.. Food in Korea yg diatur utk kami sangat sangat heaven.. best lagi bila PR syarikat ni sangat prihatin dgn keperluan kami.. mana tempat kita nak pergi .. dibawa tanpa soal .. kos bukan issue tetapi kepuasan .. ni kelebihan syarikat .. pergerakan melalui subway train satu pengalaman yg sangat menakjubkan .. banyak perkara kita pelajari dlm train disamping penjimatan kos .. saya & isteri sangat puas hati dlm lawatan ni dan Tahniah pada Cik Shiha & team kerana sudi menganjurkan lawatan kami walaupun dua org shj .. saya mencadangkan sesiapa shj kalau nak ke Korea guna la khidmat syarikat ni; 
Mudah.. Murah dan sangat2 Puas Hati''
~Hj. Shahril & Pn. Ruziah




"5 reasons why you should choose #RNRAdventures:
- Speed in replying messages
-Flexible cost and schedule according to your needs
-Exploring Korean foods and culture
- Details in every place visited
- Of course, customer's opinion comes first"
~ Pn. Fauziah Aze, Pandu Puteri Selangor





"Percutian kali ini memang sgt menarik & berbaloi. Experience yang paling best especially bila dapat pakai Hanbok^^. Plus, naik subway train di Korea mmg menyeronokkan. Mmg banyak stop2 transit but we learnt something valuable from their subway system. Walaupun bukan semua tempat dapat pegi dlm itinerary sbb kekangan masa, tp apa yg dah dilawati tu mmg marvelous lah; overall mmg sangat puas hati. Semua tempat makan yg dibawa pun tasty dan deliciousbut of course big portion x habis hehe^^ 
~ Fateh, KL.





Popular posts from this blog

Pakej Backpacker Murah ke Korea ^^

Outdoor Malaysia | N. Sembilan | Gua Batu Maloi - from a Guide's Point of View

Budget Travel Korea | Seoul | Korea’s First Guesthouse for Muslims

Outdoor Malaysia | Perak | Whitewater Rafting in Gopeng

Budget Travel Korea | Busan | Gamcheon Culture Village

Budget Travel Indonesia | Pulau Weh (Sabang) | Freddie's Chalet in Sumur Tiga Beach

Budget Travel Korea | Jeju | Manjanggul Lava Tube

Budget Travel Korea | Seoul | Eid 이드 Halal Korean Food Restaurant

Food | #ICook | Avocado n' Cauli Dip with Pita Chips & Smoked Salmon